Algemene voorwaarden

Auteursrecht en beeldrecht

Op de inhoud van deze website berust auteursrecht dat toekomt aan Josje Hemmes, Brickskin Design. Het beeldrecht op alle afbeeldingen ligt bij Josje Hemmes. Het gebruiken van de beelden is niet toegestaan. Wil je beeldmateriaal gebruiken, neem contact op om toestemming te vragen.

Disclaimer
Brickskin.nl is met de grootste zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat pagina’s feitelijke onjuistheden bevatten.Daarom kunnen aan de inhoud van de website geen rechten worden ontleend.

Overmacht
Brickskin Illustraties is een eenvrouwszaak. Dat betekent dat Josje in geval van overmacht zoals ziekte, vertragingvan logistiek, vertraging bij leveranciers of welke soort dan ook, gerechtigd is om een levering uit te stellen of te annuleren.

Verzending
Verzending gaat met PostNL. Verzendkosten worden duidelijk in het check-out proces. Artikelen zijn op basis van hun gewicht gekoppeld aan een lichte of zware verzendoptie. Bij internationale bestellingen kan het voorkomen dat er extra kosten gerekend worden voor invoer bij de douane. Deze kosten zijn voor de klant. 

Eenmaal per week, elke donderdag, worden bestellingen die compleet zijn verzonden.

Levering
Bij alle producten staat aangegeven of het betreffende product op voorraad is, en dus of het geleverd kan worden. De opgegeven termijn voor levering is indicatief. Josje Hemmes doet haar uiterste best om de genoemde termijn te halen. Als dit onverhoopt vertraging oplevert zal je als klant een bericht ontvangen en kijken we samen naar een mogelijke oplossing.

Ophalen in Rotterdam
Alle bestellingen kunnen ook opgehaald worden in Rotterdam. Geef dit aan bij de bestelling en we spreken wat af.

Klachten en retourneren
Als je een klacht hebt over een ontvangen product stuur je binnen 30 dagen een email naar josje@brickskin.nl. Josje zoekt met jou naar een passende oplossing.

Als je een product wil retourneren stuur je een email naar josje@brickskin.nl om je retour en de reden voor het retourneren te melden. Dan ontvang je een retouradres. Verzendkosten van de retour zijn in de meeste gevallen voor rekening van de klant.

Retour maatwerk
Maatwerk leveringen kunnen niet geretourneerd worden. Dit is conform de Nederlandse wetgeving

Privacy
Josje Hemmes gebruikt je persoonlijke gegevens voor het verwerken van bestellingen. Alleen daarvoor worden deze opgeslagen in de database. Op verzoek kunnen wij inzicht geven in de gegevens en/of deze verwijderen.

Cookies
Deze website gebruikt cookies om relevante data aan je bezoek van deze website te kunnen koppelen.